Irene Badminton

Kind-oudertoernooi was een succes

Op 22 april was er eindelijk weer het traditionele kind-oudertoernooi, nadat dit twee keer wegens corona niet door kon gaan. Met veel enthousiasme georganiseerd door Cristina en Irene was het een succes. Onze jeugdleden hebben met hun ouders een leuke avond gehad.

Jeugdlid Lucas heeft een verslagje gemaakt:

Ik ging met mijn vader naar het badminton kind-ouder toernooi.
In het begin had ik niet echt super veel zin om te gaan. Toch ben ik nog gegaan en ik vond het heel leuk. Je had verschillende velden met aan het net een plaatje. Het kind moest een kaart kiezen en je moest tegen het andere team die hetzelfde kaartje hadden.
Er waren ook twee nepkaartjes en als je die had, dan mocht je aan de zijkant zitten tijdens het potje. Een potje duurde van tien tot vijftien minuten. Wij hadden twee keer een nepkaartje gehad en gingen we dus aan de zijkant zitten. Wij zaten te wachten en toen gingen opeens de lichten uit! In de shuttles zaten lichtjes die van kleur veranderden en gingen flikkeren. Het was echt heel cool en ook lastig. Nadat we een paar normale potjes hadden gespeeld en toen het licht weer aan ging, mocht je zelf kiezen met wie je ging spelen. Nadat dit klaar was ging de kantine open. Ik had toen een sapje gedronken en een chipje gegeten en daarna gingen we uiteindelijk naar huis. Ik kan niet wachten tot de volgende keer!