Irene Badminton

Contributie

De contributie over het seizoen 2023 – 2024 bedraagt:

 • € 185,00 Jeugd recreant (1 x training op vrijdagavond);
 • € 195,00 Senior recreanten (dinsdagavond vrij spelen);
 • € 200,00 Donderdagochtend DOMO;
 • € 275,00 Senioren competitie (dinsdagavond / vrijdagavond competitie).

Voor alle leden geldt dat ze op vrijdagavond vanaf 20:00 uur vrij kunnen spelen.
Zodra er weer een trainer voor de competitiespelers is, wordt de contributie daarop aangepast.

Het speelseizoen waarover contributie is verschuldigd, loopt van 1 september tot 1 juli. Nieuwe leden betalen éénmalig inschrijfgeld van € 15,00. De contributie voor een nieuw lid gaat in op de 1e van de volgende maand en is naar rato verschuldigd. Nieuwe leden worden door de vereniging ingeschreven bij de Bond.

 • Irene Badminton kent een gezinskorting voor leden die volgens de administratie op hetzelfde adres zijn ingeschreven.
 • Schriftelijke opzegging van het lidmaatschap voor het nieuwe seizoen 2024- 2025 dient vóór 1 augustus 2024 aan het secretariaat (e-mail) te geschieden. Gedurende het seizoen tussentijds opzeggen leidt niet tot restitutie van contributie.
 • Voor de jaarlijkse betaling van contributie, maken wij gebruik van de diensten van ClubCollect. Als lid krijg je van ClubCollect in oktober een sms-bericht en/of e-mail, waarin informatie wordt gegeven over het te betalen contributiebedrag en de mogelijkheden tot betaling. Je hebt de mogelijkheid om het hele bedrag in één keer (via iDEAL of incasso) te voldoen of te kiezen voor betaling in 3 termijnen (dan alleen via incasso).
 • Moeite met de contributie en/of kleding betalen?
  Geen zorgen. Er zijn verschillende opties voor jou of jouw kind. Vraag een U-pas aan of vraag een intermediair (bijvoorbeeld Stichting Leergeld De Bilt, schuldhulpverlener of maatschappelijk werker) om een aanvraag te doen bij het Jeugdfonds sport & cultuur. Als je ingeschreven bent bij Stichting Leergeld De Bilt (gratis natuurlijk), ontvang je ook een bijdrage in sportkleding en attributen.
 • Heb je een U-pas, dan kun je de contributie ook daarmee voldoen. Zie daarvoor hier de pagina bij U-pas. Meldt dit vóór 1 oktober bij de penningmeester (e‑mail) om te voorkomen, dat je ook een betaalverzoek vanuit ClubCollect ontvangt.
 • Kom je uit Utrecht? En heb jij een U-pas en ben je 17 jaar of jonger? Dan is er voor jou het Paul Verweel Sportfonds. Het Paul Verweel Sportfonds is er o.a. voor om de badmintonsport toegankelijk te maken voor de Utrechtse jeugd.  Doe dan een aanvraag voor sportattributen bij het Paul Verweel Sportfonds. Via het fonds kun je 1 keer per jaar maximaal € 100,- aanvragen. Denk aan sportschoenen of rackets. Voor vragen kun je bij de penningmeester terecht.

Voor vragen kun je contact opnemen met de penningmeester (e-mail).