Irene Badminton

Over ons

Irene Badminton uit Bilthoven is op 31 december 2020 opgericht. Feitelijk bestaat de vereniging sinds 15 oktober 1963. Toen was Badminton een van de 5 afdelingen binnen de OMNI SportVereniging Irene. Door een juridische splitsing is de OMNI vereniging per 31 december 2020 opgeheven en zijn de laatste 2 afdelingen Badminton en Volleybal zelfstandig verder gegaan.

Irene Badminton heeft circa 100 leden, verdeeld over jeugd, recreanten en senioren. Irene Badminton staat als vereniging borg voor gezelligheid, recreatieve en competitieve sport. Wij spelen deze sport in sporthal Kees Boekehal in Bilthoven.

Ons seizoen loopt van 1 september tot 1 juli. We spelen dan op de volgende dagen:

  • dinsdagavond vanaf 19.00 uur training jeugd en om 20.00 uur training senioren ; vanaf 20.00 uur vrij spelen voor recreanten;
  • donderdagochtend DOMO-groep (senioren) 09.00 uur – 11.00 uur:
  • vrijdagavond competitie jeugd en senioren; training jeugd vanaf 18.00 uur en vanaf 20.00 uur vrij spelen alle leden (van september tot en met april).

Binnen de vereniging moet vaak een hoop werk verricht worden om de (sportieve) doelstellingen te behalen. De inzet van vrijwilligers is dan ook onmisbaar. Gelukkig zijn onze leden bereid om te helpen waar nodig.

Voor alle overige informatie, kijk verder op deze website voor informatie. Voor informatie kun je ook terecht op ons mailadres info@irenebadminton.nl