Irene Badminton

Donderdag-recreanten (DOMO)

De DOMO-groep heeft de donderdagochtend van 9.00 tot 11.00 uur als speeltijd. Deze leden beschikken dus elke donderdagochtend over voldoende vrije tijd om deze sport te beoefenen. Het zijn voornamelijk 50-plussers met uiteenlopende speelsterktes.
Er wordt gespeeld in de sporthal bij het HF Witte Dorpshuis in De Bilt.

Carolien Agterberg is de leidster en trainster van deze groep.

Het eerste uur is er ondersteunende conditietraining van de spieren en onderhoud van de algemene conditie, waaraan je kan (niet moet) deelnemen. Om 10.00 uur staat er in de sportkantine koffie en thee klaar. En als er iemand wat te vieren heeft, is er ook iets hartigs bij. Hierna kan er tot 11.00 uur worden gespeeld. 

Naast de wil om te winnen staan sportiviteit, sociale contacten en gezelligheid centraal. Eens per maand wordt er getosst om te bepalen wie met wie speelt. Hierdoor kom je alle medespelers en -speelsters wel eens in het veld tegen. Een aantal keren per jaar spelen we een toernooitje met enkele leuke prijsjes. Zo is er een bloembollen-, een sinterklaas-, een voorjaar- en een slottoernooi. Het is daarbij niet zo, dat de sterksten altijd met een prijs naar huis gaan.

In maart is ook nog een ontbijttoernooi i.v.m. de verjaardag van Carolien.

Raak je nieuwsgierig? Kom een paar keer vrijblijvend meespelen om de sfeer te proeven. Een racket is wel even te leen.

Voor informatie is Carolien Agterberg bereikbaar onder telefoonnummer 030 – 228 07 35 of via e-mail domo@irenebadminton.nl.

Graag tot ziens.