Irene Badminton

Competitie ronde 3 – eindelijk thuis

Na twee uitwedstrijden, die respectievelijk ruim verloren en ruim gewonnen werden, speelde in een bomvolle Kees Boekehal het 1e team op 29 september zijn eerste thuiswedstrijd, tegen Unicum BV.

Met de van een blessure teruggekeerde Bertien weer in de gelederen begonnen we met de heren- en damesdubbel. Helaas waren Linde en Bertien nog niet geheel ingespeeld en ging deze partij verloren. Mihai en Jeroen wisten in de 3e game een punt binnen te halen.

Omdat de heren langer op de baan stonden, begonnen de dames eerst met hun enkel. Linde verloor de eerste game, kwam goed terug in de 2e maar moest zich met 18-21 gewonnen geven. Bertien speelde solide tegen een “lefty”, maar verloor nipt in 3 games. Zowel Mihai als Jeroen wisten er weer een 3e game uit te slepen, maar verloren deze partijen wel. Tussenstand 1-5 en op naar de mixed dubbels. Helaas wisten beide koppels deze niet te winnen en werd het 1-7.

Met nu een paar weken rust (vakantie, Dutch Open) kunnen we even een tussenstand opmaken: 3 speelrondes: 24 partijen waarvan 16(!) een 3e game. Hiervan 7 gewonnen!