Irene Badminton

Actie van de Badminton Bond werving jeugdleden.

Met de start van dit seizoen heeft de Badminton Bond een actie op touw gezet om verenigingen te ondersteunen nieuwe jeugdleden te werven. De jeugd heeft de toekomst, aldus de Bond, vandaar dat deze actie speciaal gericht is op kinderen t/m 12 jaar. Elk nieuw jeugdlid t/m 12 jaar die zich tussen 8 september en 31 december 2021 lid wordt van Irene Badminton, krijgt van de Bond gratis een badmintonracket!

Hoe bereiken wij deze jeugd? Dat kan vooral met jullie steun! En dat zijn onze jeugdleden en hun ouders, de recreanten die binnen hun vriendenkring of familie kunnen lobbyen en natuurlijk de DOMO-leden die binnen hun netwerk ongetwijfeld ouders kennen met jonge kinderen. 

De JeugdCommissie is enthousiast over deze actie en wil dat iedereen zoveel mogelijk kinderen in zijn/haar omgeving laat weten van deze super leuke actie en ze enthousiast gaat maken voor de badmintonsport bij Irene Badminton. Na aanmelding van een jeugdlid via onze website www.irenebadminton.nl, ontvang je van de JeugdCommissie een bevestiging en hierna van Badminton Nederland een e-mail met informatie.

Voor vragen, mail dan naar jc@irenebadminton.nl