Irene Badminton

Commissies

Ook onze vereniging leunt op de inzet van een aantal vrijwilligers. Deze hulp kunnen we gebruiken bij de bemensing van bestuur, de commissies en de sportkantine. Spontane hulp met name bij onze jeugd tijdens allerlei sportieve activiteiten is natuurlijk ook altijd welkom. En natuurlijk staat deze vereniging open voor ideeën en suggesties om het lidmaatschap bij Irene Badminton nóg leuker te maken.

Jeugdcommissie

Effectief communiceren met de jeugd is voor deze commissie erg belangrijk. Via Whatsapp-groepen communiceren de jeugdleden veelvuldig met elkaar en met de leden van de Jeugdcommissie. De Jeugdcommissie nodigt ouders uit om actief mee te denken en te handelen om het spelplezier van de jeugd nog verder te vergroten. 

E-mail Jeugdcommissie.

Technische commissie

Deze commissie houdt zich bezig met het competitieteam. Ze houdt contact met de Badminton Bond. Ook organiseert ze toernooien voor alle leden.

E-mail Technische commissie.

Communicatiecommissie

Deze commissie houdt zich bezig met de communicatie van Irene Badminton. Ook het website-beheer valt onder deze commissie.

E-mail Communicatiecommissie.

DOMO-commissie

Deze commissie houdt zich bezig met de donderdagmorgen-groep (DOMO). Ze organiseert regelmatig toernooien en zorgt er voor, dat de ouderen onder ons met plezier kunnen blijven spelen.

E-mail DOMO-commissie.