Irene Badminton

Probeer badminton bij Irene

Welkom op de ‘Probeerbadminton’-pagina van Irene Badminton.
Wat leuk dat je ons gevonden hebt en geïnteresseerd bent in de probeerbadminton-actie.

We doen dit jaar ook mee en zien je graag als speler langs komen.

Je hebt vast al eens badminton gespeeld. Op de camping, op school of in je eigen achtertuin. Vond je dat leuk? Pak dan nu je kans en verbeter je vaardigheid bij Irene Badminton. 

We hebben zowel voor senioren als de jeugd de mogelijkheid om mee te doen aan probeerbadminton.
Sluit aan bij 10 introductietrainingen voor slechts € 25,- en maak kennis met de sport!

Senioren kunnen op dinsdagavond vanaf 3 oktober in 10 lessen kennis maken met de badmintonsport. Na de lessen kun je nog gezellig blijven spelen en in het clubhuis met andere leden kennismaken.
De jeugd kan vanaf 6 oktober op vrijdagavond vanaf 18:00 uur voor 10 lessen terecht. Kijk even in welke groep je wilt deelnemen.

Irene Badminton is er voor iedereen die van badminton houdt. Of je nu begint met badminton of dat je als gevorderde badmintonner competitie wil spelen.  Je bent van harte welkom om bij ons aan te sluiten. 

Ook al behoort badminton tot de snelste racketsporten, wij streven naar een goede balans tussen recreatieve spelers en competitiespelers. Belangrijk vinden wij de sfeer tijdens het beoefenen van de sport en ook daarna.
Door het jaar heen worden er verschillende toernooien georganiseerd en na het spelen kun je nog even nakletsen in ons gezellige clubhuis.

Heb je nog vragen mail dan naar: probeerbadminton@irenebadminton.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.